FRA KUN 129 KR OM MÅNEDEN

  Bliv medlem

CROSS

Funktionelt rack, squat racks, prowler-bane og alt, hvad der ellers får dig til at arbejde hårdere

FITNESS

Glæd dig til de nyeste maskiner fra Star Trac, squat racks, kabler og håndvægte fra 1-40 kg

CARDIO

Star Trac har leveret alle vores lækre løbebånd, crosstrainere, kondicykler og stepmaskiner

BYENS BEDSTE UDSTYR I BYENS BEDSTE LOKALER

BYENS BEDSTE UDSTYR I BYENS BEDSTE LOKALER

I Urban Gym er der kun ét fokus: træning. Og det skal være en god oplevelse. Hver gang. Derfor har vi indrettet lokalerne, så du bliver motiveret og inspireret uden at blive distraheret. Og derfor har vi fyldt dem med de nyeste maskiner og udstyr, der gør det sjovt og effektivt at træne.

Vil du træne kondition, kan du fx skifte fra løbebånd til romaskine til crosstrainer til kondicykel til stepmaskine. Vil du løfte håndvægte, kan du starte med ét kg og fortsætte til 40. Her er overhovedet ingen undskyldninger for ikke at blive bedre. Efter træning er det til gengæld tid til afslapning. Hvorfor ikke mødes med vennerne i loungeområdet?

CROSS

Jo bedre og jo mere forskelligt udstyr, jo mere får du ud af dine træningspas. I de store funktionelle områder finder du alt dét, der får dig til at elske cross.

FITNESS

Vi har håndplukket det bedste inden for almindelige fitness-maskiner og plateloadede maskiner fra Star Trac og suppleret med masser af andet udstyr, der gør dig stærkere.

CARDIO

Kredsløbstræning skal være hårdt og effektivt uden at blive kedeligt. Vi gi'r dig alle muligheder for at styrke konditionen med en komplet serie af Star Trac-maskiner.

Fitness til lavpris

BILLIGT OG GODT

Træning i lækre omgivelser med masser af udstyr behøver ikke koste en bondegård. Vi har masser af udstyr og maskiner i topklasse til lav pris.