KUN 115 KR OM MÅNEDEN

  Bliv medlem

Datapolitik

På denne side kan du læse mere om, hvilke data Urban Gym indsamler om dig og hvad de anvendes til.

PERSONDATAPOLITIK

Urban Gym respekterer gældende persondatalovgivning. Urban Gym respekterer lige-ledes dine personlige oplysninger og respekterer fortroligheden herom. Alle personli-ge data opbevares under sikre forhold.

Personoplysninger bruges først og fremmest til medlemsskabskøb, fastslå identitet samt analysering med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester over for dig. Ved køb af medlemskab online via www.urbangym.dk registreres personoplysnin-gerne i vores medlemssystem. Ved oprettelses, gemmes CPR nummeret også med hen-blik på oprettelse af betalingsaftale samt entydig identifikation vedrørende bl.a. mis-brug og doping. Urban Gym opbevarer dine oplysninger i op til 3 år efter ophør af medlemskab, hvorefter personoplysningerne bliver slettet og færden anonymiseret. Fitness World A/S er dataansvarlig.

VIDEOOVERVÅGNINGSPOLITIK

Hos Urban Gym har vi stor tillid til, at vores kunder er ærlige og følger vores Urban House Rules. Eftersom Urban Gyms centre er uden bemanding supplerer vi den passi-ve overvågning med aktiv overvågning fra vores vagtcentral på visse tidspunkter hen-over døgnets 24 timer. Vi gemmer optagelserne i op til 4 uger efter optagelsesdato.

HJEMMESIDENS EJER OG KONTAKTOPLYS-NINGER

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Urban Gym
Egegårdsvej 61
2610 Rødovre 

CVR-nr.: 25652991 
Mail: Legal@dk.fitnessworld.com

Cookies
Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt. De kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præfe-rencer.

Cookies er vigtige for os, for de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bru-ge, til at følge med i hvordan vores website bruges, og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig. For at gøre det lettere for dig at overskue, den måde hjem-mesiden bruger cookies på, har vi grupperet vores cookies i nogle let-forståelige kate-gorier. Man kan se hver kategori og hver cookie i Cookiedeklarationen.

Oplysningerne i Cookiedeklarationen (se forneden) er givet på en åben og gennemsig-tig måde, så du tydeligt kan se, hvordan cookies bruges til at gøre dit besøg på websitet bedre og så du kan træffe et informeret valg om at tillade deres anvendelse. Hvis du alligevel ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din webbrowser. Vær opmærksom på, at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed. Forskellige webbrowsere kan bruge for-skellige metoder til håndtering af cookies. Følg vejledningen fra webbrowserproducenterne nedenfor for at konfigurere dine browser-indstillinger *.

Microsoft Internet Explorer (IE)
Google Chrome
Safari
Firefox

* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – In-gen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.

UNDERRETNING OM INDSAMLING AF PER-SONOPLYSNINGER

Urban Gym indsamler og behandler en række oplysninger om dig i forbindelse med dit med-lemskab. Vi er dataansvarlig i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger. Efter databeskyttelsesforordningens  regler skal vi give dig en række oplysninger, når vi modta-ger oplysninger om dig fra dig selv. 

I det følgende finder du en uddybning i forhold til de oplysninger, vi skal give dig. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Du kan se vores kontaktoplysninger nedenfor.

1. Vi er den dataansvarlige – hvordan kontakter du os?
Urban Gym er dataansvarlig for behandlingen af de personoplysninger, som vi har indsamlet og behandler om dig. Du kan kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden eller på: Le-gal@dk.fitnessworld.com.

2. Formålene med og retsgrundlaget for behandlingen af dine personoplysninger 
Formålet med behandlingen er at håndtere dit medlemskab i Urban Gym, så du får den bedst mulige træningsoplevelse, fra du melder dig ind og i hele medlemskabets løbetid.
 
Behandlingerne dækker således over indmeldelse, markedsføring, håndtering af betaling, hen-vendelser, varslinger og opsigelse. Desuden behandles for nogle medlemmer ligeledes doping-kontrol, refunderinger, inkasso og blacklisting.

Retsgrundlaget for vores behandling af dine personoplysninger følger af: 

  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra a, om samtykke til behandling af personoplysninger til et eller flere specifikke formål.
  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra b, om behandling, der er nødvendig af hensyn til opfyldelse af en kontrakt, som den registrerede er part i, eller af hensyn til gennemførelse af foranstaltninger, der træffes på den registreredes anmodning forud for indgåelse af en kontrakt.
  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra c, om behandling, der er nødvendig for at overholde en retlig forpligtelse, som påhviler den dataansvarlige
  • Databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f, om behandling, der er nødvendig for, at den dataansvarlige eller en tredjemand kan forfølge en legitim interesse, medmin-dre den registreredes interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, der kræver beskyttelse af personoplysninger, går forud herfor, navnlig hvis den registrerede er et barn.
  • Databeskyttelsesforordningens artikel 9, stk. 2, litra f, om behandling, der er nødvendig, for at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller når domstole handler i deres egenskab af domstol.
  • Databeskyttelseslovens  § 8, stk. 3-5, om virksomheders behandling af oplysninger om strafbare forhold.
  • Databeskyttelseslovens § 11, stk. 2, nr. 2, jf. databeskyttelsesforordningens artikel 7, om behandling af CPR-nummer ved samtykke.
  • Reglerne i tv-overvågningsloven. 

Legitime interesser, der forfølges med behandlingen 
Som nævnt ovenfor sker vores behandling af dine personoplysninger (delvist) på baggrund af interesseafvejningsreglen i databeskyttelsesforordningens artikel 6, stk. 1, litra f. De legitime interesser, der begrunder behandlingen, er, at Urban Gym har behov for at sende oplysninger til advokater eller myndigheder i tilfælde, hvor der er begået kriminelle handlinger, foretage visse behandlinger i markedsføringsøjemed samt foretage tv-overvågning i kriminalitetsforebyggende øjemed.

3. Kategorier af personoplysninger 
Vi behandler kun de oplysninger om dig, som er nødvendige for at have et træningsmedlemskab hos os. Så for langt de fleste medlemmer vil det være begrænset til almindelige ikke-følsomme personoplysninger såsom kontaktoplysninger, medlemsoplysninger, træningsoplysninger, beta-lingsoplysninger, kontonummer, videoovervågning og købsoplysninger. Derudover behandler vi – med dit samtykke – oplysninger om dit personoplysninger med henblik på entydig identifika-tion. Såfremt vores medlemmer begår strafbare handlinger, kan vi behandle disse oplysninger med henblik på politianmeldelse samt ved overvejelse af anlæggelse og gennemførelse af rets-sager. 

4. Modtagere eller kategorier af modtagere 
For at understøtte dit medlemskab kan vi videregive eller overlade dine personoplysninger til vores samarbejdspartnere, som banker og betalingsmyndighed og -instans. I nogle tilfælde vil vi også videregive eller overlade dem til antidoping-myndighed, forsikringsselskaber, sociale me-dier, reklamebureau, advokat, inkassofirma, eksterne konsulenter eller databehandlere.

5. Opbevaring af dine personoplysninger 
Vi opbevarer dine personoplysninger i følgende perioder:  

  • Medlemsdata - Opsigelse af medlemskab + 3 år
  • Tv-overvågning - Tidspunkt for optagelse + op til 4 uger
  • Forsikringssag - Afslutning af sag + 3 år
  • Finansielle transaktioner - Sidste transaktion + 5 år
  • Blacklisting - Ophør af blacklisting + 10 år
  • Markedsføring - Tilbagetrækning af samtykke
  • Gæld - Opsigelse af medlemskab + Ophør af gældsforhold + 3 år

6. Retten til at trække samtykke tilbage 
I de situationer, hvor vores behandlingsgrundlag er samtykke, har du til enhver tid ret til at træk-ke dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på de kontaktoplysninger, der fremgår ovenfor i punkt 1. Hvis du vælger at trække dit samtykke tilbage, påvirker det ikke lov-ligheden af vores behandling af dine personoplysninger på baggrund af dit tidligere meddelte samtykke og op til tidspunktet for tilbagetrækningen. Hvis du tilbagetrækker dit samtykke, har det derfor først virkning fra dette tidspunkt. 

7. Dine rettigheder 
Du har efter databeskyttelsesforordningen en række rettigheder i forhold til vores behandling af oplysninger om dig. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os. 

  • Ret til at se oplysninger (indsigtsret) - Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger. 
  • Ret til berigtigelse (rettelse) - Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet. 
  • Ret til sletning - I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer. 
  • Ret til begrænsning af behandling - Du har visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen, må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke, eller med henblik på at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. 
  • Ret til indsigelse - Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovli-ge behandling af dine personoplysninger. Det gælder også i forhold til oplysninger, vi behandler efter en interesseafvejning. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring. 
  • Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet) - Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring. 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk. 

8. Klage til Datatilsynet 
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


1 Europa-Parlamentets og Rådets forordning (EU) 2016/679 af 27. april 2016 om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af personoplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger og om ophævelse af direktiv 95/46/EF.

2 Lov om supplerende bestemmelser til forordning om beskyttelse af fysiske personer i forbindelse med behandling af person-oplysninger og om fri udveksling af sådanne oplysninger (databeskyttelsesloven)

3 Lov om tv-overvågning, jf. lovbekendtgørelse nr. 1190 af 11. oktober 2007 (med senere ændringer)