KUN 99 KR OM MÅNEDEN

  Bliv medlem

Datapolitik

På denne side kan du læse mere om, hvilke data Urban Gym indsamler om dig og hvad de anvendes til.

Persondatapolitik

Urban Gym respekterer gældende persondatalovgivning. Urban Gym respekterer ligeledes dine personlige oplysninger og respekterer fortroligheden herom. Alle personlige data opbevares under sikre forhold.
Personoplysninger bruges først og fremmest til medlemsskabskøb, fastslå identitet samt analysering med henblik på at forbedre vores produkter og tjenester over for dig. Ved køb af medlemskab online via www.urbangym.dk registreres personoplysningerne i vores medlemssystem. Ved oprettelses, gemmes CPR nummeret også med henblik på oprettelse af betalingsaftale samt entydig identifikation vedrørende bl.a. misbrug og doping. Urban Gym opbevarer dine oplysninger i op til 3 år efter ophør af medlemskab, hvorefter personoplysningerne bliver slettet og færden anonymiseret. Fitness World A/S er dataansvarlig.

Cookies

www.urbangym.dk  anvender cookies til at lave statistik over antallet af besøgene, samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores besøgene for at kunne give dem den mest optimale brugervenlighed. Ved at bruge urbangym.dk accepterer du at vi anvender cookies til førnævnte formål.

  1. Hvad er en cookie
    En cookie er en lille tekstfil som bliver gemt i din browser for at kunne genkende dig ved tilbagevende besøg. Cookien identificerer ikke dig som individuel bruger, den identificerer kun din computer. Coookien er ligeledes heller ikke i stand til at sprede virus eller anden skadelig software. Læs meget mere på dette link: http://minecookies.org/information-om-cookies/ 
  2. Hvor langtid gemmes en cookie
    En Cookie gemmes på computeren i alt fra en dag til et vist antal måneder. Cookien fornyes ved hvert besøg/login.
  3. Hvordan sletter man cookies
    http://minecookies.org/cookiehandtering/ kan du finde en vejledning på, hvordan du sletter uønsket cookies.
  4. Hvordan undgår man cookies
    Du kan finde en vejledning på www.minecookies.org hvordan man blokere for cookies.

Videoovervågningspolitik

Hos Urban Gym har vi stor tillid til, at vores kunder er ærlige og følger vores Urban House Rules. Eftersom Urban Gyms centre er uden bemanding supplerer vi den passive overvågning med aktiv overvågning fra vores vagtcentral på visse tidspunkter henover døgnets 24 timer. Vi gemmer optagelserne i op til 4 uger efter optagelsesdato.