Gå til hovedindhold

Urban Gym bliver til Fitness World

Urban Gym er en del af Fitness World. I forbindelse med Fitness Worlds tilpasning til en ny virkelighed lukker nogle Urban Gym-centre, mens andre omdannes til opdaterede Fitness World-centre pr. den 1. december 2020. Det giver forbedrede muligheder bl.a. flere services i medlemskabet som adgang til bad, Bodytracker, træningsprogrammer, online træning mm.

Hvis du er medlem, så kan du træne i Urban Gym til og med den 30. november, herefter tilbydes du et Fitness All-medlemskab hos Fitness World.

Se vilkår for nuværende Urban Gym medlemmer her!

 


 

Spørgsmål & svar:

 

Q: Hvorfor bliver Urban Gym til Fitness World?
COVID19 og den generelle udvikling i fitnessmarkedet betyder, at vi står i en ny virkelighed. Vi kan se, vores medlemmer har nye varige behov og forventninger. Samtidig møder vi nye krav fra myndighederne

Vi mener, at det bedste svar er et tilbyde vores medlemmer ét samlet, optimeret og forbedret koncept. Det vil sige et træningsnetværk med Fitness World centre over hele landet, hvor vi løbende kan udvikle og skabe nye tiltag, services og muligheder for medlemmerne.

Q: Hvorfor kan jeg ikke melde mig ind?
Da Urban Gym overgår til Fitness World er det desværre ikke længere muligt at melde sig ind i Urban Gym. Har du lyst, kan du melde dig ind i Fitness World her!

Q: Hvornår lukker mit Urban Gym center?
Din sidste træningsdag i Urban Gym er den 30. november. Nogle Urban Gym centre lukker og andre ændres til Fitness World. 

Q: Hvordan vil det påvirke min træning, at I ændrer mit center, så det bliver til Fitness World?
Vi er kede af de gener, som du vil opleve i forbindelse med renoveringen af de centre, som overgår til Fitness World. Vi lukker på intet tidspunkt centrene, og vi vil bestræbe os på at gennemføre renoveringen så det forstyrrer mindst muligt.

Q: Hvad sker der med mit medlemskab? 
Vi har sendt dig en mail, hvor du skal acceptere Fitness World vilkårene og overførslen til Fitness World pr. 1. december 2020.  
Den 1. december vil du så overgå til et løbende Fitness All medlemskab og Fitness Worlds medlemsbetingelser. Det betyder, at du får adgang til fitnesstræning i alle Fitness World centre i hele landet. 

Q: Hvorfor har jeg ikke fået noget at vide?
Har du ikke modtaget en mail, kan det være fordi din mailadresse ikke er opdateret på Min Profil. Har du andre spørgsmål vedr. dit medlemskab, kan du kontakte vores medlemsservice igennem kontaktformularen på hjemmesiden - klik her! 

Q: Hvilken forskel er der på at være medlem i Fitness World og Urban Gym? 
I Fitness World får du med dit Fitness All medlemskab adgang til Danmarks største træningsnetværk med mere end 175 centre fordelt over hele landet. Derudover får du adgang til bad og flere muligheder og fordele, bl.a. månedlige udfordringer, digitale træningsprogrammer, adgang til Bodytracker og mulighed for at følge din udvikling i appen samt personlig træning. 
Hvis du ønsker det, har du også mulighed for at købe et medlemskab som inkluderer holdtræning. 

Q: Stiger prisen på mit medlemskab? 
Vi har sendt dig en mail med alle detaljerne om, hvad det betyder for dig og dit medlemskab og hvilke muligheder det giver dig som Urban Gym medlem.
Har du yderligere spørgsmål vedr. dit medlemskab er du velkommen til at kontakte vores medlemsservice - klik her!

Q: Hvad gør jeg, hvis jeg ikke ønsker at være medlem af Fitness World? 
Hvis du allerede nu ved, at du ikke ønsker træne i Fitness World, har du naturligvis mulighed for at opsige dit medlemskab hos Urban Gym eller du kan undlade at acceptere Fitness World medlemsbetingelser og tilbuddet om medlemskab til særpris hos Fitness World.    

Q: Hvad gør jeg med betaling? 
Du kan hente dit Fitness World medlemskort fra og med d. 1. december 2020 i dit nye Fitness World stamcenter og her skal du oprette en ny betalingsaftale, så du enten betaler via Betalingsservice eller Automatisk korttræk.