KUN 115 KR OM MÅNEDEN

  Bliv medlem

VELKOMMEN I URBAN GYM

VELKOMMEN I URBAN GYM

Du elsker at træne cardio, cross og styrke, og du har ikke brug for at blive holdt i hånden af en instruktør. Hos Urban Gym får du adgang til det bedste udstyr i nyskabende og cool rammer i alle centre 24/7/365. Prisen ligger på 115 kr. om måneden. Uden binding, selvfølgelig.

Træningen hos Urban Gym er ikke ny, men det er rammerne og konceptet til gengæld. Hos Urban Gym har vi skåret helt ind til benet. Her er ingen holdtræning, intet bad, ingen sauna og intet personale . Til gengæld får du det bedste af det, du er kommet for: Træningen.

Det gode udstyr er fundamentet for en vellykket træning, uanset om du er til styrke, cardio eller cross. Selvom prisen er lav, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores træningsudstyr. I alle Urban Gyms kan du træne med det bedste udstyr, og i de samme gode rammer for den træning, du ønsker.

APP’EN ER DIT
ADGANGSKORT

Du kan altid komme ind og træne. Du tjekker bare ind med mobilen og får en QR-kode, som du scanner ved indgangen.

Til de hurtige:

GRATIS OPRETTELSE!

Få gratis oprettelse ved køb af nyt medlemskab 18/1-12/2-18. Pris pr. måned er 115,- (ved betaling med kreditkort). Din opsigelse er løbende måned + 1 måned. Ved opsigelse samme måned som indmeldelse er mindsteprisen antal medlemsdage + din månedlige betaling for hele opsigelsesmåneden. Betaling via betalingsservice er kr. 9 pr. md.